Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alcomatic Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Zahar si miere la plic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Plicul de zahar alb sau zahar brun este intalnit in toate locatiile HoReCa si nu numai. Firma noastra incearca sa vina in intampinarea proprietarilor acestora prin faptul ca poate personaliza aceste produse, la costuri similare celor actuale.

Astfel, toate barurile, cafenelele, terasele,restaurantele, casinourile, cluburile, discotecile, pizzeriile, firmele de catering, fast food-urile si orice alte locuri care servesc cafea, ceai sau bauturi calde, acum isi pot promova afacerile marcile si interesele lor in spatiile lor  si nu pe ale producatorilor de cafea. Zaharul folosit este zahar alb cristalizat de granulatie medie.

Mierea polifloră este cea mai complexă dintre tipurile de miere de albine, deoarece conține o combinație din mai multe tipuri de flori,este cea mai bogată în nutrienții și substanțe necesare omului și este cel mai complet aliment natural din câte există la momentul de față.

Mierea  de albine este cel mai rapid şi puternic energizant natural cunoscut.

Cafeaua VARANINI este un amestec care creează un echilibru intre boabele de cafea Arabica, care sunt cultivate în regiuni ecuatoriale înalte, cu arome fructate, fine, şi cele de Robusta, acestea conţinând mai multă cofeină şi de asemenea au arome mai dense. Contează în acest amestec procentajul de cafea Arabica, în raport cu procentajul de cafea Robusta, precum şi calitatea celor două tipuri din amestec.

Experienta in domeniu, calitatea produselor noastre si satisfactia clientilor ne fac increzatori ca tot mai multi administratori de locatii HoReCa, vor intelege ca produsele si serviciile oferite de ei trebuie sa-i reprezinte si sa poarte marca si semnatura lor  ca o masura a investitiilor facute.
Din Gura in Gura